maandag 27 april 2015

Laatste dag Flamingo en start buitentraining

We zijn even uit de lucht geweest. Ondertussen is er van alles gebeurd.
We hebben de laatste twee wedstrijden in de Flamingo gespeeld. Hoewel beide wedstrijden zijn verloren, kijken we terug op een mooie competitie. We wisten van te voren dat U14 hoog gegrepen was. Toch is het gelukt om 1 wedstrijd te winnen en 1 gelijk te spelen. Sterker nog, met een beetje geluk hadden we ook een 2de wedstrijd in winst kunnen omzetten. Jammer, maar we kunnen met opgeheven hoofd terugkijken.
Ondertussen zijn de buitentrainingen gestart. Zoals ieder jaar is het weer even zoeken op welk veld we de training houden. Op Zwaluw zijn namelijk nog de laatste stuiptrekkingen van het voetbalseizoen. Anderzijds biedt het oefenveldje bij MOP goede mogelijkheden om het batten te oefenen zonder dat we het een halve marathon hoeven te lopen om de ballen te verzamelen. Overigens is dit veldje recent omgedoopt in het "Toon Siepman"-veldje als eerbetoon aan de scheidend coach van de MOP Dames.
In de vakantie gaan de trainingen gewoon door; de eerste wedstrijd is op 10 mei en dus kan nog wat extra training geen kwaad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten